26 Ιανουαρίου 2009

Τετάρτη 28 Γενάρη: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, σχετικά με τη στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες για την Τετάρτη 28/1/2009, αποφάσισε τα εξής:

  • Δεδομένου ότι η οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων του δημοσίου έχει φτάσει σε οριακό σημείο, είναι αναγκαία η μεγαλύτερη δυνατή ενότητα όλων των εργαζομένων για να διεκδικήσουμε αυτά που μας έχουν κλέψει. Ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους είναι ο επίμονος και ενιαίος αγώνας. Η στάση εργασίας της 21ης Γενάρη αποκτά αποφασιστικό χαρακτήρα καθώς εντάσσεται μέσα στο πρόγραμμα δράσης μας για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
  • Την ημέρα αυτή, από κοινού με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και το τοπικό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, θα προχωρήσουμε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του Ο.Π.Α.Δ. στο Ρέθυμνο και θα δώσουμε συνέντευξη τύπου προκειμένου να αναδείξουμε το πρόβλημα στην τοπική κοινωνία. Η δράση μας αυτή θα είναι ένα πρώτο βήμα. Οι κινητοποιήσεις μας για το ασφαλιστικό θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα με διάφορες μορφές.
  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη στάση εργασίας και να στηρίξουν ενεργητικά με την παρουσία τους την κινητοποίηση της Τετάρτης. Η συγκέντρωσή μας θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μπροστά στα γραφεία του Ο.Π.Α.Δ. (Λ. Κουντουριώτη 69).

* Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: