14 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα των νεοεκλεγμένων αιρετών προς τους συναδέλφους

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά που για μια ακόμη φορά μας τιμήσατε με την ψήφο σας αναδεικνύοντας την παράταξή μας πρώτη δύναμη με ποσοστό 68% και εμάς αιρετούς εκπροσώπους σας στο ΠΥΣΔΕ.
Έχοντας πλήρη συναίσθηση του χρέους μας απέναντί σας θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, να είμαστε δίπλα σας υπερασπίζοντας την αξιοπρέπεια, τα δικαιώματα και τα δίκαια αιτήματά σας, λειτουργώντας με τις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της ισονομίας και της ίσης αντιμετώπισης.
Δεσμευόμαστε να υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά δικαιώματά σας και να λειτουργούμε ως αιρετοί όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων μακριά από κηδεμονίες και κομματικές εξαρτήσεις.
Μπροστά στη βάρβαρη επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση με στόχο την ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων καθώς και την λεηλασία του εισοδήματός μας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στους αγώνες μέσα στο ΠΥΣΔΕ, αλλά και έξω από αυτό, μέσα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων μας.

Νίκος Καλαϊτζιδάκης
Γιάννα Παγιαβλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: