06 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, 7/2/2012

Απεργιακή συγκέντρωση στο Ρέθυμνο: 10πμ στο Εργατικό Κέντρο
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, αναστέλλει την αυριανή προγραμματισμένη κινητοποίηση για τον ΕΟΠΥΥ και καλεί τους καθηγητές όλης της χώρας να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στην 24ωρη Γενική Απεργία αύριο Τρίτη, 7/2 για να μην περάσει η καταστροφική συμφωνία της κυβέρνησης Παπαδήμου με την τρόϊκα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μια σύμβαση που οδηγεί το σύνολο του Ελληνικού λαού στην εξαθλίωση με την κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων με νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, με τη διάλυση των επικουρικών ταμείων, με απολύσεις στο Δημόσιο, με το ξεθεμελίωμα της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας και με το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας να απαιτήσουμε να υπάρξει άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέσα από ένα πρόγραμμα αγωνιστικής συνεννόησης, συμπόρευσης και κοινού αγώνα για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Καλούμε τις ΕΛΜΕ να συντονιστούν με τα σωματεία της περιοχής τους για τη συσπείρωση όλων των εργαζόμενων και την επιτυχία των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: